Întâlnire de consiliere profesională la Stânceni!

Fundaţia Amfiteatru, în parteneriat cu Fundația pentru Promovarea Agriculturii şi Economiei Regionale FAER – Reghin, au deosebita plăcere să vă invite miercuri, 20.06.2012, începand cu ora 13:00, la Căminul Cultural din localitatea Stânceni, la o întâlnire cu Consilierul de Instruire Profesională din cadrul proiectului “Viitor în Inovația Turismului şi Oportunități de Reintegrare în Județul Mureş”, POSDRU/110/5.2/G/87590.

Întâlnirea are ca scop Consilierea şi Orientarea Profesională a persoanelor din grupul ţintă, în vederea pregătirii acestora pentru cursurile de formare profesională oferite gratuit în cadrul proiectului “Viitor în Inovația Turismului şi Oportunități de Reintegrare în Județul Mureş”, POSDRU/110/5.2/G/87590, cursuri ce se vor desfaşura în perioada octombrie 2012 – martie 2013.

Vă garantăm că prin participarea la întâlnirea din Stânceni  veţi fi informaţi corect şi concret în legătură cu activităţile, programul de Consiliere şi Orientare Profesională din cadrul proiectului “Viitor în Inovația Turismului şi Oportunități de Reintegrare în Județul Mureş”, POSDRU/110/5.2/G/87590. În cadrul acestei întâlniri veţi  primi informaţii suplimentare despre Cursurile de Formare Profesională oferite gratuit, cât şi despre beneficiile participării la activităţile proiectului.

Vă reamintim că proiectul “Viitor în Inovația Turismului şi Oportunități de Reintegrare în Județul Mureş”, POSDRU/110/5.2/G/87590, se adresează persoanelor domiciliate în zona rurală din judeţul Mureş, iar grupul ţintă este alcatuit din:

– persoane inactive (5 persoane)

– persoane în căutarea unui loc de muncă (150 persoane)

– persoane ocupate în agricultură de subzistentă (50 persoane)

– şomeri (95 de persoane)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un comentariu:

Powered by WordPress | Designed by: free wp themes | Thanks to hostgator coupon code and cheap hosting