A început selectarea grupului țintă!

A fost demarată campania de informare a populației din mediul rural al județului Mureş privind activitățile şi obiectivele proiectului „Viitor în Inovația Turismului şi Oportunitățile de Reintegrare în Județul Mureş” – POSDRU/110/5.2/G/87590, implicit s-a început selectarea celor 300 de persoane ce vor alcătui grupul țintă ( 5 persoane inactive, 150 persoane în căutarea unui loc de muncă, 50 persoane ocupate în agricultură de subzistentă, 95 şomeri ).

Începând cu luna februarie 2012 şi până în prezent, peste 350 de persoane au fost prezente la şedințele de informare şi selectare a grupului țintă, şedințe ce au avut loc în județul Mureş, în localități precum Deda, Vătava, Ruşii-Munți, Stînceni, Dumbrava şi Lunca-Bradului.

Pe langă şedințele de informare, persoanele interesate de a se înscrie în grupul țintă au ca alternativă să se prezinte la Biroul Regional al proiectului, localizat în comuna Deda, pe Strada Principală, nr. 175, Jud. Mureş, deschis de luni până vineri, între orele 08:00 şi 14:00.

Persoană de contact: Bândilă Emilia – Responsabil Comunicare, Tel: 0743.098.842

You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un comentariu:

Powered by WordPress | Designed by: free wp themes | Thanks to hostgator coupon code and cheap hosting